Treffers Hofstad
 
Toernooien

 


Uitslag Snerttoernooi

Bij de dames :
1. Tiny Makkinje +27
2. Wil van Keulen
en Joke Kraamwinkel +20
3. Bertie Tillemans +18

Bij de heren :
1. Rinus Paul +30
2. Daan de Bruin +22
3. Ab Vitters +15

 

 

Snerttoernooi 2011

Ons snerttoernooi werd gehouden op zaterdag, 26 november j.l. Wij werden verwelkomd met koffie en boterletter, dus dat begon al goed. Er waren ongeveer 35 mensen aanwezig. Volle bak dus!. De nieuwe leden vielen dus gelijk met hun neus in de
boter(letter). Het was redelijk goed weer en er kon buiten gespeeld worden.

Na twee partijen spelen was het tijd voor een eventuele vloeibare versnapering en daarna. snert. De catering was dit keer verzorgd door Ginny (zij is kok), een dochter van Caroline. Dat was een flinke verlichting voor onze kantinedames die andere jaren de boodschappen en het eten moesten verzorgen. De kantinedames hadden het al druk genoeg met zoveel mensen in huis!

De snert was overheerlijk en de bijpassende sandwiches ook. Bij deze dus een pluim voor Ginny! De sfeer was ook heel goed. Iedereen had het naar de zin. Na het eten werd er nog een partij gespeeld. Einde van het toernooi.
Wie nog zin had kon gewoon lekker doorspelen en de rest ging gewoon lekker binnen "chillen" (zo heet dat geloof ik tegenwoordig).

Na bekendmaking van de uitslagen bleef het nog een hele poos gezellig. Daarna ging iedereen met een goed gevoel huiswaarts.
Het was weer een mooie dag geweest bij de Treffers!

Rest mij nog de dames van de kantine te bedanken voor hun goede zorgen en ook de wedstrijdleiding, die er weer een flinke klus aan had om alles in goede banen te leiden.